home-1
gereedschapmakerij-11
home-2
home-3
home-4
home-9
previous arrow
next arrow

Directie:

Dhr. M. Jansen

Dhr. F. Jansen

Engineering en ontwikkeling:

Dhr. M. van Selst

Dhr. P. Lavreysen

Als moderne gereedschapmakerij-machinefabriek is BUJA METAAL BV hét adres voor al uw benodigde gereedschappen van klein tot zeer groot formaat. Graag willen wij wat voor U betekenen op het gebied van gereedschapmaken

Buja Metaal BV heeft sinds 1980 een specialisatie opgebouwd in het vervaardigen van hoogwaardige GEREEDSCHAPPEN voor de plaatwerkindustrie.

Wij maken VOLG-SNIJ-BUIG-DIEPTREKSTEMPELS met moderne technieken en vakkundige medewerkers zodat we zorg kunnen dragen voor een snelle levering van een getest product.

Daarnaast produceren wij precisieonderdelen volgens klantspecificatie, van enkel stuks tot en met grotere series. Wij leveren kwaliteit met een aantrekkelijk prijsniveau.

Wij hebben in ons bestaan reeds vele malen bewezen een betrouwbare toeleverancier te zijn van zeer hoogwaardige componenten voor uiteenlopende industriële doeleinden.

Wij blijven de technische ontwikkelingen in de wereld goed volgen.

Onderhoud van uw gereedschap

Naast het vervaardigen van gereedschappen is Buja ook de partner voor het onderhouden van uw gereedschappen. Onze kennis en vakmanschap kan uw bedrijf veel tijd en geld besparen. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.